Inloggning


Skriv ut
PDF

Köpvillkor

Generellt


Fraktavgift:  39 kr per försändelse. Postförskottsavgift 68 kr.

Smyckefynd  har inga krav på Minimivärde på order.
Samtliga priser är inklusive moms.
Vi ingår endast avtal med myndig person (över 18 år).

Betalning med kreditkort /Internetbank (FÖR NÄRVARANDE EJ MÖJLIGT)
Smyckefynd använder tillhandahåller betalkortslösningar av Payson samt Paypal. Payson och Paypal tilhandahåller och ansvarar för full säkerhet då du använder deras tjänster.

Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Även om du inte har ett Paysonkonto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via Payson. Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea.

Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik.

Payson startade 2004 i Sverige och över en miljon personer har använt Payson som är en välkänd betallösning på internet.

Läs mer om Payson här: www.payson.se

payson

Läs mer om PayPal här: www.paypal.com/

paypal_logo

Postförskott/Efterkrav
Hos Smyckefynd kan du handla mot postförskott, dvs att du betalar kontant när du löser ut paketet på Postens utlämningsställe. Tjänsten postförskott tillhandahålls av Posten Sverige AB.

Rabatter
Eventuell rabatt gäller vid 1 köptillfälle och kan inte föras över på byten eller framtida beställningar.

Leveranser inom Sverige
Varor skickas från vårt lager inom 1-3 dagar för silverberlocker och 5-7 dagar för guldberlocker. Fraktbolagens sändningstider varierar beroende på bostadsort och kan därför variera.

Fraktpriser
Smyckefynd jobbar alltid för att ge dig absolut bästa service. Vid köp kostar frakten för närvarande 39 kr per försändelse.

Hämta på posten (Sverige)
Du får ett brev eller SMS när din leverans anlänt till ditt lokala utlämningsställe.

Var är mitt paket?
Du får ditt kollinummer via E-mail och kan själv spåra din order med detta kollinummer på postens hemsida, www.posten.se.
Om Du inte har möjlighet att hämta ut ditt paket tvingas vi debitera dig den verkliga fraktkostnaden. För närvarande debiterar vi 290 kr för ej uthämtade paket. Tänk på att om du vill returnera ditt paket måste du alltså först hämta ut det.

Slutförsäljning
Vi reserverar oss för slutförsäljning och lagersaldofel. Ibland händer det att någon av de varor som du beställt inte finns i lager, Smyckefynd kontaktar dig i dessa fall via den av dig angivna e-mailadressen och meddelar leveransdatum.

Returer, Ångerrätt, Byten, och Reklamationer

Retur och Ångerrätt
Smyckefynd erbjuder dig enligt Lag 14 dagars öppet köp och ångerrätt. En retur kan du göra under förutsättning att varan är oanvänd och alla etiketter sitter kvar.
Om ni har frågor gällande returer och ångerrätt, kontakta kundtjänst på telefon 026-10 66 44, via e-mail Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen eller med formuläret.
Ni finner kontaktinformation och öppettider under rubriken "kontakta oss" .

Byten
Du kan alltid byta en vara mot annan genom att själv göra en nybeställning. På denna order tillkommer ny fraktavgift. Observera att vi inte bokar bytet när vi behandlar din retur.

Återbetalning
Återbetalning till kund sker inom 30 dagar efter att köpet hävts om det sker på korrekta grunder.

Tvist
Vid eventuell tvist följer vi Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer.

SÅ HÄR GÖR DU VID RETUR/BYTE:

  1. Använd samma förpackning som produkten kom i eller använd egen förpackning. Du ansvarar för att förpackningen är väl försluten när du returnerar.
  2. Bifoga följesedel som kom med sändningen och skriv ”RETUR” och ditt personnummer på sedeln.
  3. Klistra den förbetalda returadresslappen på paketet och förslut den väl. Returadresslappen finns i det paket du får när du beställer. Saknas den kan du kontakta vår kundtjänst på telefon 026-10 66 44, via e-mail Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen eller med formuläret.
  4. Lämna in returen på närmaste postkontor.  

Personuppgiftslagen.

Vid registrering/beställning på Smyckefynds webbplats sparas de av kunden lämnade personuppgifterna i Smyckefynds kunddatabas.
Enligt personuppgiftslagen skall kunden, som privatperson, göras medveten om att de uppgifter han/hon lämnar om sig själv vid registreringen/beställningen på Smyckefynds webbhandelsplats innebär ett samtycke till att uppgifterna förvaras i Smyckefynds kunddatabas. Dessa personuppgifter behandlas strikt konfidentiellt av Smyckefynd och lämnas inte ut till tredje part. Ändamålet med registreringen är möjliggörandet för Smyckefynd  att tillhandahålla butiksfunktioner, marknadsföring och eventuellt utföra kreditupplysning. Privatperson vars uppgifter har lagrats i kunddatabasen har rätt att ta del av dessa uppgifter. Smyckefynd har även skyldighet att på begäran av den berörda personen snarast rätta, spärra eller utplåna personuppgifter som behandlats i strid med personuppgiftslagen.

 Tillämplighet

Dessa köpevillkor är tillämpliga därest svensk eller annan tillämplig lag ej föreskriver villkor som är i konflikt med dessa. För privatkonsumenter gäller konsumentköplagen samt Distansavtalslagen som även innefattar skydd för säljföretaget.

Mer information härom finns på Konsumentverkets hemsida, www.kov.se.

 

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Leverans

posten_bw

Vi skickar din beställning med rekommenderad post. Vi använder Posten som leverantör och du betalar enhetsfrakt oavsett hur mycket du beställer!

Information

Företaget innehar F-skattesedel

Org.nr: 556991-0937
Svema Guld & Silver AB
Smyckefynd
Box 141
521 02 FALKÖPING
info@smyckefynd.se

Nyhetsbrevet

Prenumeration Nyhetsbrev