Inloggning


Skriv ut
PDF

www.smyckefynd.se

Smyckefynds kontaktuppgifter

Webmail:      Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen
Telefon:        026-106 644
Postadress:  Svema, Box 141, 521 02 FALKÖPING

Informationen på webbplatsen

Svema Guld & Silver AB/Smyckefynd arbetar ständigt för att webbplatsen ska vara korrekt, komplett och uppdaterad. Emellertid kan till exempel skrivfel, yttre påverkan och tekniska fel resultera i missledande information. Detta innebär att vi inte kan garantera och inte ta ansvar för att informationen är korrekt, komplett och uppdaterad även om det är vårt mål.

Personuppgiftsansvarig

Svema Guld & Silver AB, Org.nr: 556991-0937, ansvarar för de personuppgifter som behandlas inom ramen för denna policy.

Copyright

Innehållet på webbplatsen ägs av Smyckefynd och i förekommande fall av tredje part där det är angivet. Webbplatsen och dess innehåll omfattas av svensk och internationell lagstiftning. Alla rättigheter reserverade.

Obehörig användning eller distribution av innehållet på webbplatsen kan bryta mot copyright-, varumärkes- och/eller annan svensk eller internationell lagstiftning och kan bli föremål för rättsliga åtgärder.

Innehållet på webbplatsen får inte ändras, sändas, återskapas, publiceras, licensieras, överföras eller säljas utan föregående skriftligt godkännande från Smyckefynd. Som besökare får du skriva ut material där det anges som möjligt och därmed använda det för personligt bruk samt i utbildande syfte. Är du osäker på vad det betyder så kontakta oss via Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen

Policy för integritetsskydd

Smyckefynd månar om din integritet. Vänligen läs igenom följande för att se vad policyn för integritetsskydd behandlar.

Vad omfattar policyn?

  • Policyn handlar om hur Smyckefynd hanterar den personliga information som vi mottar och samlar in genom webbplatsen. Personlig information är information som kan identifiera dig, t.ex. ditt namn, adress, e-postadress, telefonnummer, loggar från din webbläsare, din IP-adress och cookie-information och som inte är publikt på andra ställen.
  • Smyckefynd tar inte ansvar för din integritet via eller för innehållet på externa webbplatser, till vilka det kan finnas länkar på webbplatsen men vi är behjälpliga i den mån vi kan om du råkar ut för något och därigenom kontaktar oss.

Vad Smyckefynd gör med informationen

  • Smyckefynd samlar personlig information såsom namn, e-postadress och annan information som frivilligt lämnats av användaren. Den personliga information som du lämnar används enbart för de ändamål som du begärt.
  • Smyckefynd mottar och lagrar automatiskt information från din webbläsare, såsom IP-adress, cookie-information och vilken sida du besöker, till våra loggfiler på vår server.
  • Smyckefynd använder informationen för följande ändamål: förbättra webbplatsens innehåll, användarstatistik, uppfylla dina förfrågningar avseende produkter och tjänster samt för att förbättra våra tjänster.
  • Smyckefynd säljer inte informationen till någon tredje part.
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Leverans

posten_bw

Vi skickar din beställning med rekommenderad post. Vi använder Posten som leverantör och du betalar enhetsfrakt oavsett hur mycket du beställer!

Information

Företaget innehar F-skattesedel

Org.nr: 556991-0937
Svema Guld & Silver AB
Smyckefynd
Box 141
521 02 FALKÖPING
info@smyckefynd.se

Nyhetsbrevet

Prenumeration Nyhetsbrev