Integritetspolicy

 

Vad omfattar policyn?

– Policyn handlar om hur Smyckefynd (Svema Guld & Silver AB) hanterar den personliga information som vi mottar och samlar in genom webbplatsen. Personlig information är information som kan identifiera dig, t.ex. ditt namn, adress, mailadress, telefonnummer, loggar från din webbläsare, din IP-adress och cookie-information och som inte är publikt på andra ställen.

– Smyckefynd tar inte ansvar för din integritet via eller för innehållet på externa webbplatser, till vilka det kan finnas länkar på webbplatsen men vi är behjälpliga i den mån vi kan om du råkar ut för något och därigenom kontaktar oss.

Vad Smyckefynd / Svema Guld & Silver AB gör med informationen

– Smyckefynd samlar personlig information så som namn, mailadress och annan information som frivilligt lämnats av användaren. Den personliga informationen som du lämnar används enbart för de ändamål som du begärt.

– Smyckefynd mottar och lagrat automatiska information från din webbläsare, såsom IP-adress, cookie-information och vilken sida du besöker, till våra loggfiler på vår server.

– Smyckefynd använder informationen för följande ändamål: förbättra webbplatsens innehåll, användarstatisktik, uppfylla dina förfrågningar avseende produkter och tjänster samt för att förbättra våra tjänster.

– Smyckefynd säljer inte informationen till någon tredje part.

Uppdaterar…
  • Inga produkter i varukorgen.